تاکید اعضای کمیسیون امنیت بر تامین اعتبارات بنیه دفاعی کشور/ ارائه گزارش وزارت خارجه در زمینه دیپلماسی اقتصادی

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به تشریح نشست این کمیسیون پرداخت.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

سیدحسین نقوی‌حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در تشریح نشست سه‌شنبه (۸ آبان ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، اظهار داشت: ساعت ۸ صبح جلسه کمیسیون با حضور سردار اسحاقی رئیس برنامه و بودجه ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد، هدف از این جلسه بررسی عملکرد دستگاه‌ها نسبت به احکام برنامه ششم، احکام دائمی و احکام بودجه است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفت بند از احکام دائمی مربوط به ستاد کل نیروهای مسلح است، بیان کرد: تشکیل یگان‌های حفاظت پس از کسب موافقت و مجوز ستاد کل نیروهای مسلح و تصویب دستورالعمل نحوه تشکیل یگان‌ها، افزایش توان دفاعی کشور در تراز قدرت منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی در صورت موفقیت فرماندهی کل قوا، تهیه ضوابط در چارچوب قانون اعطای تابعیت و اقامت به افراد، تهیه طرح جامع در برگیرنده توسعه قدرت نرم دفاعی و رایانیکی و مقابله با جنگ نرم به منظور افزایش ظرفیت‌های قدرت نرم و دفاع رایانیکی و تامین پدافند و امنیت رایانیکی برای زیرساخت های کشور و بالاخره اعلام محدوده مناطق عملیاتی دفاع مقدس به سازمان برنامه و بودجه کشور به منظور جبران عقب ماندگی‌های استان های مناطق عملیاتی دفاع مقدس مهمترین عناوین احکام دائمی حوزه ستاد کل نیروهای مسلح است.

وی افزود: سردار اسحاقی گزارشی مفصل از عملکرد ستاد کل نیروهای مسلح در عملیاتی شدن و اجرای احکام برنامه، احکام دائمی و احکام بودجه ارائه کرد.

اسحاقی گفت: برداشت ها از تقویت بنیه دفاعی این است که آن بخش از اعتباراتی که موجب تولید جنگ افزار و یا تقویت کمی و کیفی آن می شود، اعتبار تقویت بنیه دفاعی است و نه هر اعتباری که در حوزه بندی های مسلح هزینه می‌شود، تقویت بنیه دفاعی باید موجب تقویت و ارتقاء توان دفاعی و توان رزم ما شود والا هر هزینه‌ای که جزء اعتبارات بنیه دفاعی محسوب نمی‌شود.

سردار اسحاقی اشاره کرد: تخصیص و تامین اعتبارات برای حوزه دفاعی و به ویژه توسعه موشکی یک ضرورت حیاتی است و در شرایطی که دشمن به دنبال محدودسازی فعالیت های موشکی ما است، ما باید همه توان و تلاشمان را به کار بگیریم و تخصیص و دریافت اعتبار به موقع صورت بگیرد.

وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی با عنوان قانون مقابله با اقدامات ماجراجویانه و مداخله گرایانه آمریکا و اختصاص اعتبارات موردنیاز دستگاه های مکلف به انجام وظایف در آن قانون باید تخصیص یابد تا حداقل حوزه بندی مسلح بتواند به وظایف تعیین شده عمل کند.

سردار اسحاقی گفت که با توجه به اینکه جمهوری اسلامی امروز در منطقه در موازنه قوا و در زمینه سیستم موشکی دست برتر داریم و دشمن همه تلاش خود را به کار گرفته تا ما را در این نقطه متوقف کند و جلو برتری ما را در موازنه قوا در منطقه بگیرد.

سردار اسحاقی گفت: نقطه زنی موشک های جمهوری اسلامی یک اقدام برتر است که هم موشک هایی که در آینده می سازیم و هم موشک هایی که قبلا ساخته ایم با دانش و تکنولوژی داخلی، نقطه زن خواهد بود و خواهد شد و با توجه به امکانات و ظرفیت های داخلی این مسیر ادامه می یابد و هیچ قدرتی و توطئه هایی نمی تواند ما را متوقف کند و تحریم و فشار هم هیچ تاثیری بر ادامه کار ما نخواهد داشت.

وی گفت: دولت و مجلس باید با عنایت ویژه و توجه خاص به بودجه دفاعی و اعتبارات تقویت بنیه دفاعی نگاه کنند و همان تکالیف قانونی در اعتبارات بودجه و صندوق ملی دیده شود تا بتوانیم تکالیف خود را مطابق احکام مندرج در برنامه ششم، احکام دائمی و بودجه عملی کنیم.

به گزارش خانه ملت نقوی حسنیی گفت: کمیسیون نیز با تاکید بر اهمیت امنیت ملی، انتظار دارد توجه به اعتبارات حوزه دفاع کشور و بنیه دفاعی در دستورکار قرار گیرد و کوتاهی در تامین اعتبارات بنیه دفاعی قابل قبول نیست.

بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی اینگونه جمع بندی نمود که جلساتی در سطح مسئولین قوای سه گانه و مدیران ارشد این دستگاه ها تشکیل و موضع رهبری دنبال شود، ما نباید در حوزه توسعه دفاعی و تقویت بنیه دفاعی هیچ مشکلی داشته باشیم و در همین کمیسیون با تشکیل جلسات موضع را پیگیری خواهد کرد.

نقوی حسینی گفت: در ادامه جلسه، قشقاوی و مسئولین بودجه وزارت امور خارجه در جلسه حضور یافتند تا عملکرد وزارت امور خارجه در اجرای احکام برنامه ششم، احکام دائمی و احکام بودجه را تشریح کنند.

در این جلسه گفته شد که در راستای اجرای احکام مذکور، کارگروه های ویژه در وزارت امور خارجه تشکیل شد و اجرای بند به بند احکام را پیگیری کرد، دیپلماسی اقتصادی یکی از محورهای بحث و ارائه گزارش بود.

در ادامه جلسه، وزارت کشور گزارش خود را از عملکرد آن وزارتخانه از اجرای احکام سه گانه ارائه کرد، امنیت و انسداد مرزها یکی از موضوعات محوری گزارش وزارت کشور بود.

در پایان جلسه امروز، کمیسیون درگذشت تاسف بار پدر بزرگوار، متقی و مومن سردار سرافراز سلیمانی را تسلیت گفت و برای سردار سلیمانی و بازماندگان عمر باعزت مسئلت نمود./

photo_2017-11-01_06-40-14

دیدگاه ها